Patiëntinfo

Welkom in onze praktijk!

Als mens staat u bij ons centraal! Wij behandelen jong en oud met aandacht en persoonlijke benadering in een ontspannen en huiselijke sfeer, ook voor de kleinste houden we het zo kindvriendelijk mogelijk. Dit denken wij te kunnen bereiken door goed te luisteren naar wat de patiënt wil en duidelijke uitleg te geven, zodat voor beide partijen een bevredigend eindresultaat wordt bereikt.

Uw mondgezondheid staat bij ons voorop. Preventie speelt hierbij een belangrijke rol. Door het aanleren van de juiste poets- en onderhoudstechnieken voorkomt u onnodige behandelingen en daarbij behorende kosten.

Wij willen tandheelkundige zorg op een hoog kwaliteitsniveau bieden door een permanente update van kennis. Alle medewerkers zijn bekwaam en bevoegd om behandelingen uit te voeren en worden hierop getoetst.

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is telefonisch bereikbaar: 040-2222001
Maandag t/m donderdag van 08.30 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.
Op vrijdag van 08.30 – 12.00 uur

Openingstijden praktijk
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00. Wij hebben lunchpauze van 12.15 – 13.00.

Afspraak maken
Zonder afspraak is een consult niet mogelijk.
U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken of te verzetten.

Vrij voor last
Als u belt naar onze praktijk (tijdens openingstijden) voor het maken van een afspraak ten behoeve van een pijnklacht kan het zijn dat u bij een andere tandarts wordt ingepland dan u gewend bent. Dit komt doordat er vaste tijden voor last ingepland zijn en uw eigen tandarts soms geen plek heeft voor deze “onverhoopte” behandelingen.

Nooddienst
Tijdens avonden en weekenden is er een nooddienst bereikbaar onder telefoonnummer: 040-3111915 (spoeddienst Eindhoven). Bij de dienst dient u de behandelingskosten direct per pin te betalen. Dit kan achteraf ingediend worden bij uw verzekering (als u verzekerd bent).

Om onze kwaliteit te waarborgen voeren wij eens in de twee jaar een patiëntenquête uit en zijn wij voorzien van een ISO9001 certificaat dat elke 2 jaar getoetst wordt.

U wilt zich uitschrijven bij Tandartspraktijk R.A. van Hek?
Middels dit machtigingsformulier formulier geeft u toestemming  om uw dossier over te dragen aan uw nieuwe tandarts.