Uw eerste afspraak

Uw kennismaking met Tandartspraktijk R.A. Van Hek

Bij uw eerste afspraak zullen wij, zoals altijd, er alles aan doen om u een zo ontspannen mogelijk bezoek te laten ervaren. U zal kennismaken met uw tandarts, waarna hij of zij uw gebit zal controleren. Wanneer uw laatste röntgenfoto’s meer dan twee jaar geleden zijn, zullen wij ook meteen nieuwe maken. Dit zorgt ervoor dat we volledig op de hoogte zijn van uw gebit en de zorg die u nodig heeft.

U zal meteen merken dat er een vriendelijke, ontspannen sfeer heerst in onze praktijk, met een prettig huiskamergevoel. Kinderen zullen zich zonder twijfel op hun gemak voelen. En volwassenen natuurlijk ook!

Vóór de eerste afspraak

Voor u en ons is het handig als u uw dossier opvraagt bij uw vorige tandarts. Op deze manier zijn wij volledig op de hoogte van uw gebit, wat heel goed kan helpen in het opstellen van een behandelplan. U kunt uw dossier zelf opvragen, door uw vorige tandarts te bellen en hem of haar te verzoeken om uw dossier naar ons te versturen. Op deze manier kunnen we samen zorgen voor de beste mondzorg voor u en uw familie.

Daarnaast is het belangrijk om bij uw eerste afspraak uw identiteitsbewijs mee te nemen. Tandartsen zijn sinds juni 2009 verplicht om uw Burgerservicenummer (BSN) vast te leggen en te gebruiken. Wij gebruiken uw BSN om, indien nodig, op een veilige en betrouwbare manier informatie uit te wisselen met andere zorgverleners.

Ten slotte is het belangrijk om een actueel medicijnenoverzicht mee te nemen. Dit omdat uw mondgezondheid invloed heeft op uw algemene gezondheid en andersom en wij zo volledig op de hoogte zijn.

Is uw eerste afspraak nog niet gepland? Schrijf u hier in.